De doeken in deze serie zijn digitale bewerkte "replica's" en transformaties van het doek "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. De nieuwe digitale kunstwerken die ontstaan brengen opnieuw een nieuwe dimensie; a new dimension.

uit 2015 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

A New Dimension 1.1

2015

A New Dimension 1.1 is een nieuwe artistieke benadering en vorm van expressie. Het is een verschaalde reproductie (gliclée) van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Het uitvergroten van de schilderij brengt meer energie, kracht, kleur, blijdschap en geluk. Deze unieke reproducties op canvas zijn 110% (1,1x) verschaald ten opzichte van de originele versie.   De bijzondere, originele schilderij "A New Dimension" is een doek vol van kleur, geometrische vlakken en driedimensionaliteit. Een paar dagen nadat het doek gereed was, was het al verkocht. Het is een schilderij met zoveel energie in zich dat het van nature geroepen is om verschaalt te worden naar nieuwe dimensies.   Aangezien "A New Dimension" één van mijn favoriete schilderijen is ben ik enorm enthousiast deze nieuwe artistieke benadering gevonden te hebben. Het zal niet alleen mijzelf maar ook vele, andere mensen over de hele wereld de mogelijkheid geven om te genieten van dit geweldig kunstwerk!
  A New Dimension 1.1 heeft een gelimiteerde oplage van 40 reproducties (glicées) op canvas. Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.

A New Dimension 2.2

2015

A New Dimension 2.2 is een nieuwe artistieke benadering en vorm van expressie. Het is een verschaalde reproductie (gliclée) van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Het uitvergroten van de schilderij brengt zo veel meer energie, kracht, kleur, blijdschap en geluk. De impact van deze unieke reproducties op canvas die 220% (2,2x) verschaald zijn ten opzichte van de originele versie, zorgen voor een verbazingwekkende beleving.   De bijzondere, originele schilderij "A New Dimension" is een doek vol van kleur, geometrische vlakken en driedimensionaliteit. Een paar dagen nadat het doek gereed was, was het al verkocht. Het is een schilderij met zoveel energie in zich dat het van nature geroepen is om te "exploderen" naar een grotere schaal; a new dimension.   Aangezien "A New Dimension" één van mijn favoriete schilderijen is ben ik enorm enthousiast deze nieuwe artistieke benadering gevonden te hebben. Het zal niet alleen mijzelf maar ook vele, andere mensen over de hele wereld de mogelijkheid geven om te genieten van dit geweldig kunstwerk!
  A New Dimension 2.2 heeft een gelimiteerde oplage van 20 reproducties (glicées). Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.   De genoemde prijs van dit schilderij / doek is exclusief transportkosten.

AND 800

2015

Het is duidelijk dat het woord AND staat voor "A New Dimension". Het is ook duidelijk dat 800 staat voor de 800mm afmeting van het schilderij. Het Woord "AND" is echter meer dan alleen een afkorting. Het geeft duidelijk aan dat er nog een andere creatieve expressie en oplossing is gevonden binnen de grenzen van het kunstwerk "A New Dimension".   Evenals de naam van het schilderij, wordt het schilderij gemorpht naar een unieke, nieuwe en sterkere dimensie. Deze nieuwe artistieke benadering was het gevolg van onderzoek en analyse binnen en buiten de huidige grenzen. Niet wetende dat het morphen een nieuwe dimensie zou brengen die kennelijk al natuurlijk aanwezig was.   AND 800 is een verschaalde en gemorpfde reproductie van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Dit nieuw kunstwerk brengt nieuw leven, energie, kracht, kleur, geluk, blijdschap en rust.   Aangezien "A New Dimension" één van mijn favoriete schilderijen is ben ik enorm enthousiast deze nieuwe artistieke benadering gevonden te hebben. Het zal niet alleen mijzelf maar vele mensen over de hele wereld de mogelijkheid geven om te genieten van dit geweldig kunstwerk!
  AND 800 heeft een gelimiteerde oplage van slechts 10 reproducties (glicée's).. Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.   De genoemde prijs van dit schilderij (glicée) is exclusief spieraam. Indien dit wel gewenst is neem dan contact op voor meer informatie hierover.

AND 1000

2015

Tijdelijke korting van 33%. Nu 733 euro in plaats van 1100 euro. Het is duidelijk dat het woord AND staat voor "A New Dimension". Het is ook duidelijk dat 1000 staat voor de 1000mm afmeting van het schilderij. Het Woord "AND" is echter meer dan alleen een afkorting. Het geeft duidelijk aan dat er nog een andere creatieve expressie en oplossing is gevonden binnen de grenzen van het kunstwerp "A New Dimension".   Evenals de naam van het schilderij, wordt het schilderij gemorpht naar een unieke, nieuwe en sterkere dimensie. Deze nieuwe artistieke benadering was het gevolg van onderzoek en analyse binnen en buiten de huidige grenzen. Niet wetende dat het morphen een nieuwe dimensie zou brengen die kennelijk al natuurlijk aanwezig was.   AND 1000 is een verschaalde en gemorphde reproductie van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Dit nieuw kunstwerk brengt nieuw leven, energie, kracht, kleur, geluk, blijdschap en rust.   Aangezien "A New Dimension" één van mijn favoriete schilderijen is ben ik enorm enthousiast deze nieuwe artistieke benadering gevonden te hebben. Het zal niet alleen mijzelf maar vele mensen over de hele wereld de mogelijkheid geven om te genieten van dit geweldig kunstwerk!
  AND 1000 heeft een gelimiteerde oplage van slechts 10 reproducties (glicée's).. Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.   De genoemde prijs van dit schilderij (glicée) is exclusief spieraam. Indien dit wel gewenst is neem dan contact op voor meer informatie hierover.  

AND 1400

2015

Het is duidelijk dat het woord AND staat voor "A New Dimension". Het is ook duidelijk dat 1400 staat voor de 1400mm afmeting van het schilderij. Het Woord "AND" is echter meer dan alleen een afkorting. Het geeft duidelijk aan dat er nog een andere creatieve expressie en oplossing is gevonden binnen de grenzen van het kunstwerp "A New Dimension".   Evenals de naam van het schilderij, wordt het schilderij gemorpht naar een unieke, nieuwe en sterkere dimensie. Deze nieuwe artistieke benadering was het gevolg van onderzoek en analyse binnen en buiten de huidige grenzen. Niet wetende dat het morphen een nieuwe dimensie zou brengen die kennelijk al natuurlijk aanwezig was.   AND 1400 is een verschaalde en gemorpfde reproductie van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Dit nieuw kunstwerk brengt nieuw leven, energie, kracht, kleur, geluk, blijdschap en rust.   Aangezien "A New Dimension" één van mijn favoriete schilderijen is ben ik enorm enthousiast deze nieuwe artistieke benadering gevonden te hebben. Het zal niet alleen mijzelf maar vele mensen over de hele wereld de mogelijkheid geven om te genieten van dit geweldig kunstwerk!
  AND 1400 heeft een gelimiteerde oplage van slechts 10 reproducties (glicée's).. Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.   De genoemde prijs van dit schilderij (glicée) is exclusief spieraam. Indien dit wel gewenst is neem dan contact op voor meer informatie hierover.

AND C-Edition

2015

AND C-edition is de opvolger van de AND 800 / 1000 / 1400 schilderijen in de "A New Dimension" series.   Het is duidelijk dat het woord AND staat voor "A New Dimension". Dit woord is echter meer dan alleen een afkorting. Het geeft duidelijk aan dat er nog een andere creatieve expressie en oplossing is gevonden binnen de grenzen van het kunstwerk "A New Dimension".   De " C-edition " staat voor customized (aangepaste) edition. Met andere woorden: deze unieke serie geeft een beperkt aantal kopers de unieke kans om hun eigen afmeting en kleuren te introduceren. Hierdoor ontstaat een gepersonaliseerd kunstwerk dat perfect zal passen in eidere omgeving.   AND C-edition is een verschaalde en gemorphde reproductie van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Deze nieuwe kunstwerken brengen nieuw leven, energie, kracht, kleur, geluk, blijdschap en rust.   AND C-edition heeft een gelimiteerde oplage van slechts 20 reproducties (glicée's). Dit betekend dat slechts 20 kopers wereldwijd de unieke mogelijkheid krijgen om een werkelijk uniek kunstwerk te co-creëren. Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.   De genoemde prijs van dit schilderij (glicée) is exclusief spieraam. Indien dit wel gewenst is neem dan contact op voor meer informatie hierover.