Voor de uitleg van HDFINISH verwijs ik hierbij naar en citeer ik de tekst zoals beschreven op de website van Re-Art, het bedrijf waar dit uniek product wordt gemaakt:

 

"Re-Art HDFINISH is het resultaat van een revolutionair, high end procedé, dat de, tot nu toe bestaande vormen als lambdaprints, plexiglas varianten, epoxy en prints op dibond, ver achter zich laat.

Re-Art HDFINISH kent als basis een aluminium paneel, dat door middel van warmtetechniek (sublimatie) voorzien wordt van waterbestendige inkten die in de toplaag opgenomen worden. Het resultaat van dit proces is een superieur eindproduct dat zijn gelijke niet kent.

In termen van contrast, kleurintensiteit, kleurdiepte, duurzaamheid én levensduur is met Re-Art HDFINISH het nieuwe tijdperk nu begonnen!

Re-Art HDFINISH is een gecertificeerd product, exclusief geproduceerd en geleverd door Re-Art, dat een nieuw era aankondigt voor fotografen, kunstenaars, musea en galeries die bij de presentatie van hun foto’s en kunstwerken geen genoegen nemen met minder!

RE-ART HDFINISH

Uitvoeringen in Gloss, Satin, Mat, Metal/Aluminium en MDF

Re-Art HDFINISH is duurzaam (minimaal 100 jaar*), kleurvast, waterbestendig, zuurbestendig krasbestendig, slijtvast, hitte- en koudebestendig, vuil- en vochtafstotend lichtgewicht, gecertificeerde garantie"

*Twee onafhankelijke en gerespecteerde onderzoeks- en testlaboratoria hebben aangetoond dat de levensduur meer dan 100 jaar is voor dit nieuwe product.