AND 800

AND 800

80 x 80 cm, © 2015, prijs op aanvraag
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Mixed Media | Op doek

Het is duidelijk dat het woord AND staat voor "A New Dimension". Het is ook duidelijk dat 800 staat voor de 800mm afmeting van het schilderij. Het Woord "AND" is echter meer dan alleen een afkorting. Het geeft duidelijk aan dat er nog een andere creatieve expressie en oplossing is gevonden binnen de grenzen van het kunstwerk "A New Dimension".

 

Evenals de naam van het schilderij, wordt het schilderij gemorpht naar een unieke, nieuwe en sterkere dimensie. Deze nieuwe artistieke benadering was het gevolg van onderzoek en analyse binnen en buiten de huidige grenzen. Niet wetende dat het morphen een nieuwe dimensie zou brengen die kennelijk al natuurlijk aanwezig was.

 

AND 800 is een verschaalde en gemorpfde reproductie van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Dit nieuw kunstwerk brengt nieuw leven, energie, kracht, kleur, geluk, blijdschap en rust.

 

Aangezien "A New Dimension" één van mijn favoriete schilderijen is ben ik enorm enthousiast deze nieuwe artistieke benadering gevonden te hebben. Het zal niet alleen mijzelf maar vele mensen over de hele wereld de mogelijkheid geven om te genieten van dit geweldig kunstwerk!
 

AND 800 heeft een gelimiteerde oplage van slechts 10 reproducties (glicée's).. Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.

 

De genoemde prijs van dit schilderij (glicée) is exclusief spieraam. Indien dit wel gewenst is neem dan contact op voor meer informatie hierover.