Wanneer een groot formaat schilderij gewenst is, is een schilderij op maat vaak de enigste en beste oplossing. Essentiele smaakfactoren als stijl, expressie en kleurgebruik spelen dan een belangrijke rol in de zoektocht naar de juiste kunstenaar. Tenslotte moet alles precies kloppen. Als professioneel beeldend kunstenaar en architect begrijp ik dat volkomen.

 

Vanuit deze essentiële gedachten breng ik u graag op de hoogte van mijn nieuwste serie en concept genaamd Art & Architecture.

 

Art & Architecture is ontstaan vanuit mijn diepste behoefte en verlangen om groot formaat schilderijen te creëren die de volledige essentie, beleving en architectuur van een plek, ruimtelijke omgeving, gebouw of villa weerspiegelt en ademt. Hoogwaardige kunstwerken die energie, passie en rust uitstralen. Mijn kunstwerk OVG (zie foto rechtsboven) uit deze serie is daarvan een goed voorbeeld.

 

Als deze serie en benadering u aanspreekt, dan zou ik u graag verder willen helpen met een professioneel en persoonlijk advies. Samen zullen we dan alle mogelijkheden bekijken en doorspreken. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om tijdens het bouwproces al een schilderij te ontwikkelen. Daarmee zou u een uniek en passend relatiegeschenk kunnen aanbieden bij de feestelijke opening.

Op de publicatiespagina kunt u de Art & Architecture Brochure 2014 downloaden.

Voor meer informatie of contact kunt U mij bereiken via de contactpagina of via mijn mobiele nummer 0654 726 136.