Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Art & Architecture - New Day

Dit doek is het eerste doek in de nieuwe serie Art & Architecture. Een nieuwe serie waarin een interactie en synergie wordt gezocht tussen kunst en architectuur. Dit doek is een transitiedoek dat richting geeft aan de nieuwe serie. Een nieuwe dag dat speelt met vormen, compositie en kleuren.

€4400,00

Freedom and Control - Balance

Dit schilderij is het derde schilderij in de serie "Freedom and Control". Het gaat over een zoektocht naar vrijheid en controle. Kunnen we vrijheid controleren? Is er vrijheid onder controle? Bestaat de perfecte balans tussen vrijheid en controle?   Wanneer wij onze omgeving en ons bestaan proberen waar te nemen zien we dat de basis van ons menselijk bestaan is gefundeerd op vaste structuren, ritme's en patronen; het universum, de jaargetijden, seizoenen, dag en nacht, ons menselijk lichaam, het kloppen van ons hart. Allemaal elementen die haast onbewust structuur geven aan ons leven dat soms zo chaotisch lijkt en kan zijn. Het is dus niet chaos maar structuur dat overheerst.   Op zoek nu naar de juiste balans laat dit schilderij zien dat het mogelijk is een balans te creëren in de choas van ons leven wanneer wij daarvoor de juiste elementen of structuren weten te vinden.

€3000,00

Freedom and Control – Positioning

Dit schilderij is het vierde schilderij in de serie "Freedom and Control". Het gaat over een zoektocht naar vrijheid en controle. Kunnen we vrijheid controleren? Is er vrijheid onder controle? Is er een perfecte balans te vinden tussen vrijheid en controle?

€1100,00

Freedom and Control - True Colors

Dit schilderij is het vijfde schilderij in de serie "Freedom and Control".    Over de naamgeving van dit schilderij heb ik veel nagedacht. In eerste instantie heb ik het "Landscaping" genoemd. Maar deze naam kwam te kort in het dekken van de volledige lading. Ook heb ik lang nagedacht over de naam "Schijn". Een prachtige naam met een dubbele betekenis die prachtig aansluit maar toch nog iets te kort komt. Tenslotte heb ik gekozen voor de naam "True Colors".   Wat je ziet lijken de "ware kleuren" van het doek te zijn maar de vraag is of dit ook werkelijk de ware kleuren zijn?   Het doek is een expressie van de fysieke en emotionele situatie waar we ons in kunnen bevinden. De lijnen, kleine blokken en lineaire compositie is een weerspiegeling van hoe onze overheid over ons heerst met haar wetten, beperkingen en structuren. Ook al kan dit aan de buitenkant een prachtig beeld opleveren, toch vragen we ons af hoe mooi en kleurrijk die lagen zijn die diep begraven liggen onder lagen van controle? Hoe is het met onze vrijheid gesteld? Kunnen we echt onszelf zijn? Zijn we blij met deze weerspiegeling of verlangen we naar mooiere, diepere kleuren?   Ook op een meer persoonlijk vlak kunnen we ons afvragen of we wel onszelf zijn? Hoe echt zijn wij? Laten we echt zien wie we waarlijk zijn? Hoe vrij leven wij? Is ons spiegelbeeld een schijnafbeelding dat er aan de buitenziijde prima uitziet terwijl we onze ware kleuren en identiteit bedekken met een masker? Een masker die misschien wel ons leven controleerd en in de ban heeft?

€4200,00

New Life A04

New Life A04 is het vierde schilderij in mijn allereerste serie van XLgrootformaat doeken. De New Life serie is een zeer kleurijke serie doeken die een enorme rust maar tegelijkertijd ook energie en kracht uitstralen. New Life A04 beschikt over een grote en prachtige pallet van kleuren die op een natuurlijke wijze in elkaar overvloeien.

€3000,00